top of page
coretec pvc tegel leudal.jpg

Overige Werkzaamheden Leudal

Klusbedrijf Leudal

Is uw keuken toe aan een frisse, moderne uitstraling? Wilt u uw kookruimte nieuw leven inblazen met een keukenrenovatie die zowel functioneel als visueel indrukwekkend is? Bij All-round Klusbedrijf E. Caris begrijpen we het belang van de keuken als het hart van uw huis, en we zijn er om u te helpen die droomkeuken te creëren waar u altijd al van heeft gedroomd.

All-round Klusbedrijf E. Caris kan niet alleen de montage- of renovatiewerkzaamheden van uw keuken uitvoeren, we kunnen ook de gewenste materialen aan u leveren. Of u nu een werkblad met kraan wenst te vervagen of de inbouwapparatuur, wij zijn zelfs in de gelegenheid om u een compleet nieuwe keuken te leveren en monteren van het gerenommeerde merk Nobilia. We maken voor u een 3D ontwerp en laten hierin al uw wensen visueel zien. Ook kunnen wij u alle mogelijkheden in fronten en werkbladen vanaf stalen laten zien en voelen, zo bent u ook zeker overtuigd van de kleuren en kwaliteit van de keuken.

Gipsplaat plafond gemaakt in Leudal naden uitgevuld
Groene landelijke keuken van het merk Nobilia
Badkamer afmonteren en voorzien van pvc vloer in Leudal
Gipsplaat plafond gestuct in Leudal
Renovatie van een toiletruimte in Leudal Leidingwerk en afmonteren sanitair

Maar uiteraard kunnen wij meer

  • Plafonds maken: Wij hebben ervaring in het creëren van prachtige plafonds die niet alleen functioneel zijn maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan uw ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een verlaagd plafond met ingebouwde verlichting of een traditioneel gipsplafond, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

  • Binnenzonwering: Laat de zonwering niet alleen praktisch zijn, maar ook een statement maken in uw interieur. Wij kunnen verschillende soorten binnenzonwering, zoals gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen, professioneel voor u monteren, zodat u volledige controle heeft over de lichtinval en privacy in uw huis.

  • Leidingwerk: Bij het plannen van een nieuwe keuken of badkamer kan het nodig zijn om leidingen te verleggen om aan uw ontwerpbehoeften te voldoen. Wij hebben de expertise om dit delicate werk uit te voeren, zodat uw nieuwe ruimte perfect functioneert en er uitziet zoals u dat wilt.

  • Onderhoud woning: Preventief onderhoud is essentieel om uw huis in topconditie te houden. Wij bieden een reeks onderhoudsdiensten, zoals schilderwerk, reparaties van houtwerk, dakinspecties en meer, om ervoor te zorgen dat uw huis er altijd op zijn best uitziet en goed presteert.

  • En nog veel meer: Naast de bovengenoemde diensten kunnen we u helpen met een breed scala aan andere projecten en klussen in en rondom uw huis. Van kleine reparaties tot grootschalige renovaties, wij staat altijd voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Geen klus is te gek

Bij All-round Klusbedrijf E. Caris zijn we toegewijd aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen met uw projecten. Wij bieden vrijblijvende offertes en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen kunnen we uw huis omvormen tot de comfortabele en functionele plek waar u altijd van gedroomd heeft.

bottom of page