top of page

OVER ALL-ROUND KLUSBEDRIJF E.CARIS

Hallo, mijn naam is Edwin Caris. Ik ben 50 jaar en woonachtig in Heibloem (Limburg). Sinds 2014 heb ik mijn eigen all-round klusbedrijf genaamd: 'all-round klusbedrijf E.Caris'. Ik ben van alle markten thuis en geen klus is mij te zwaar. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarin ik onder andere gespecialiseerd ben. Uiteraard heb ik meer in huis en kunt u gerust contact met mij opnemen, ook wanneer u een klus voor mij heeft die niet tot onderstaande mogelijkheden behoort.

TEGELWERK

Voor het plaatsen van tegels zowel voor vloeren als betegeling tegen muren, bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact op met mij als u vragen heeft hierover.

VLOEREN

Voor het leggen van diverse soorten vloeren zoals: hout, visgraat, laminaat e.d. kunt u ook bij mij terecht. Voor vragen hierover, kunt u ook gerust contact opnemen.

TIMMERWERK

Voor diverse soorten timmerwerken kunt u ook bij mij terecht. Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op.

METSELWERK

Voor metselwerk of voegen kunt u ook bij mij terecht. Heeft u meer vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op.

ISOLATIE

Voor het aanbrengen van isolatie kunt u ook bij mij terecht. Heeft u vragen hierover, dan kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

INSTALLATIE

Voor installatie van diverse soorten apparaten en machines kunt u ook bij mij terecht. Voor meer vragen hierover, kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

TUINWERK

Voor verschillende soorten tuinwerk kunt u ook bij mij terecht. Wilt u meer specifieke informatie over deze dienst? Neem dan gerust contact met mij op.

MONTAGE

Voor montage van diverse producten en machines kunt u ook bij mij terecht. Als u vragen hierover heeft, kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

bottom of page