top of page

OVER ALL-ROUND KLUSBEDRIJF E.CARIS

Hallo, mijn naam is Edwin Caris. Ik ben 50 jaar en woonachtig in Heibloem (Limburg). Sinds 2014 heb ik mijn eigen all-round klusbedrijf genaamd: 'allround klusbedrijf E.Caris'. Hieronder vindt u een selectie van projecten waarin ik onder andere gespecialiseerd ben. Uiteraard heb ik meer in huis en kunt u gerust contact met mij opnemen, ook wanneer u een klus voor mij heeft die niet tot onderstaande mogelijkheden behoort. Dan kijken we samen naar uw wensen en de mogelijkheden.

TEGELWERK

Voor het plaatsen van tegels zowel voor vloeren als betegeling tegen muren, bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact op met mij als u vragen heeft hierover.

VLOEREN

Voor het leggen van diverse soorten vloeren zoals: hout, visgraat, laminaat e.d. kunt u ook bij mij terecht. Voor vragen hierover, kunt u ook gerust contact opnemen.

TIMMERWERK

Voor diverse soorten timmerwerken kunt u ook bij mij terecht. Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op.

METSELWERK

Voor metselwerk of voegen kunt u ook bij mij terecht. Heeft u meer vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op.

ISOLATIE

Voor het aanbrengen van isolatie kunt u ook bij mij terecht. Heeft u vragen hierover, dan kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

INSTALLATIE

Voor installatie van diverse soorten apparaten en machines kunt u ook bij mij terecht. Voor meer vragen hierover, kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

TUINWERK

Voor verschillende soorten tuinwerk kunt u ook bij mij terecht. Wilt u meer specifieke informatie over deze dienst? Neem dan gerust contact met mij op.

MONTAGE

Voor montage van diverse producten en machines kunt u ook bij mij terecht. Als u vragen hierover heeft, kunt u ook gerust contact met mij opnemen.

bottom of page